Twitter icoon
Banner afbeelding

Nieuws

Tweede telefonieplatform in gebruik genomen

Sinds begin dit jaar heeft VM1 een alternatief telefonieplatform in haar portfolio opgenomen. De reden daarvoor is dat wij in alle situaties de best passende oplossing willen kunnen bieden. Met dit tweede platform, waarmee wij in enkele speciale opstellingen overigens al jaren ervaring hebben opgedaan, zijn wij nog beter in staat om steeds de best passende oplossing te leveren. Naast een aantal unieke mogelijkheden, biedt diit platform meer flexibiliteit in de samenstelling van belbundels. Heeft Lees meer »

KPN stopt met ISDN lijnen

KPN heeft 13 april j.l. aangekondigd over te gaan tot uitfasering van de bestaande enkelvoudige ISDN1, enkelvoudige en meervoudige ISDN2 en meervoudige PTSN diensten per 1 september 2019. Mocht u nog gebruik maken van dit type lijnen, dan is het zaak om tijdig over te schakelen naar VoIP-lijnen en/of IP techniek. VM1 biedt hiertoe meerdere mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een telefooncentrale in de cloud en VoIP telefoonkanalen. De meeste alarmcentrales kunnen worden omgebouwd naar IP-techniek. Alternatieven Lees meer »

Roam Like Home in de EU

Per 1 juni 2017 maakt u gebruik van Roam Like Home. Dit houdt in dat u binnen de EU kunt bellen, sms’en en internetten vanuit de standaard belbundel. U hoeft helemaal niets te doen om gebruik te maken van Roam Like Home. Dit wordt namelijk automatisch geactiveerd. Mocht u gebruik maken van de modules EU Pakket of Bellen naar EU, dan worden deze automatisch stopgezet. Onderstaande nationale buitenbundel tarieven gelden vanaf 1 juni voor de Lees meer »

Nieuw: VM1 Cloud Archief

Het VM1 Cloud Archief is een nieuwe dienst voor de langdurige opslag van statische data. Bijvoorbeeld het digitaal opslaan en bewaren van uw administratie, of de foto’s van objecten. De belangrijkste kenmerken van het VM1 Cloud Archief zijn: opslag van vele Terabytes aan gegevens backup met 7 jaar bewaartijd zeer hoge beveiliging, met eigen firewall naar keuze versleutelen van alle opslag middels encryptie Het VM1 Cloud Archief is een uitbreiding op VM1 Cloud Opslag. Dit Lees meer »

Zijn uw vast/mobiel abonnementen nog up-to-date? Vraag een scan.

Organisaties staan niet stil en veranderen voortdurend. Met de flexibele maandabonnementen van VM1 heeft u de mogelijkheid om uw telefonie en GSM abonnementen aan te passen aan veranderingen in uw organisatie. Passen de abonnementen nog wel. Moet er naar beneden of naar boven worden bijgesteld? Wellicht toch een belbundel erop, of juist eraf? Het liefst zouden wij dit pro-actief voor u aanpassen, maar dit is in de praktijk niet haalbaar. Neemt u daarom het initiatief Lees meer »

Internetverbindingen en Wi-Fi van VM1

Internetverbindingen VM1 heeft (vanuit haar VoIP diensten) zeer uitgebreide mogelijkheden voor het leveren van een premium klasse internetverbinding. Deze verbindingen kennen geen overboeking; u krijgt dus altijd de (technisch) maximaal haalbare snelheid geleverd. Voorbeelden van internetlijnen zijn: alle soorten xDSL, tot aan snelheden van 100/10 Mbit/s glasvezel van KPN, Ziggo, Tele2, Euronet, enz. enz internetdiensten op lokale glasvezelnetwerken, o.a. op bedrijventerreinen en in woonwijken breedbanddiensten van Ziggo en Tele2 internet via 4G (als backup) Met Lees meer »

UW VOORDELEN OP EEN RIJTJE

  • Behoud van kwaliteit bij overstap.
  • GEEN investering of startkosten.
  • Volledig geautomatiseerd overstapproces.
  • Geschikt voor alle telefooncentrales en lijntypen.
  • Ook bij meer dan één vestiging interessant.
  • Besparen op uw huidige telefoniekosten.
  • Kostenspecificatie op één factuur.
  • Goede basis voor opstap naar VoIP-telefonie.

MEER WETEN?

Vul dan onderstaande uw gegevens in, zodat
wij met u een afspraak kunnen inplannen:

Gelieve dit veld leeg te laten.

Of bel voor meer informatie: 040 7676 275