Cloud diensten

Cloud biedt gemak, flexibiliteit, beveiliging en continuïteit. VM1 levert clouddiensten voor de zakelijke markt. Alle diensten worden altijd met een zeer hoge mate van beveiliging geleverd.

Cloud opslag

Met VM1 Cloud Opslag en Archief voor Bedrijven kunt u gemakkelijk en snel data uitwisselen tussen Windows, Macbook, iPhone en/of Android smartphones. De Cloud Opslag is een map in de verkenner op uw pc. Alles wat u in de Cloud Opslag plaatst, wordt automatisch over alle aangesloten apparaten gesynchroniseerd. Een eigen server heeft u op deze manier niet meer nodig!

Interesse in onze cloud diensten?

Een ander voordeel is dat alle Cloud Opslag bestanden ook offline beschikbaar zijn, dus ook onderweg. Wanneer u documenten wijzigt of aanmaakt als u offline bent, worden deze vanzelf gesynchroniseerd wanneer er weer internetverbinding beschikbaar is.

Er is altijd een recente back-up van alle bedrijfsdata beschikbaar. Van alle documenten wordt jarenlang de versies bewaard.

Cloud Archief

Met VM1 Cloud Archief kunt u bestanden voor lange tijd archiveren. Dit heeft als voordeel dat ze geen ruimte innemen op uw server en/of werkplek. Deze bestanden blijven 7 jaar beschikbaar.
Bescherming tegen ransomware is daarbij ook erg belangrijk en wordt soms onderschat. Bij ransomware zijn uw bestanden door hackers versleuteld en kunt u ze (misschien) terugkrijgen door geld of bitcoins over te maken naar criminelen. Cloud Archief biedt hier een waterdichte oplossing voor. Van alle bestanden wordt iedere 6 uur automatisch een backup gemaakt. Plus op iedere dag, week, maand en jaar.

Domein-, mail- en webhosting

Met de diensten domein-, mail- en webhosting van VM1 kun je de (bedrijfs-) website en e-mail bij VM1 onderbrengen. VM1 heeft flexibele hostingpakketten, met standaard een dagelijkse back-up. Uw voordeel is dat u één aanspreekpunt heeft voor internet en uw website.

Werkplekbeheer

VM1 werkplekbeheer biedt complete ondersteuning op Windows en Macbook werkplekken. Daarnaast verzorgt VM1 ook de licenties voor bijvoorbeeld Office 365 en anti-virus.

De mogelijkheden zijn zeer flexibel en uitgebreid. Van een standaard, lokale werkplek, tot een complete en virtuele werkplek in de cloud. Wij bieden in dat geval ondersteuning, monitoring, beheer, 24x7x2 SLA en inrichting van de omgeving inclusief een cloud-server en alle bijbehorende licenties.

De dienst Werkplekbeheer is altijd maatwerk, wat wordt toegesneden op jouw wensen en eisen.

DSC06800