De Coligo REACH smartphone app biedt controle en bereikbaarheid op vaste en mobiele telefonie. Krijg met REACH maximale controle over je beschikbaarheid voor bellers, contactgroepen of geplande profielen. Wat kun je nog meer met deze app voor IOS en Android?

Bereikbaarheid instellen met REACH

Je voert met de app een aantal slimme en innovatieve functies uit. Het dashboard is de homepage van de app en geeft je een snel overzicht van de belangrijke items. Dit zijn:

Doorschakelen en bereikbaarheid
Stel voor jezelf op een makkelijke manier een doorschakelnummer in. En stel op basis van tijd en/of contactpersoon je bereikbaarheidsprofiel in.

Voicemail
Beheren en afspelen van voicemailberichten. Ook kun je voor- en achteruit spoelen , of direct een e-mail bericht sturen.

Datagebruik
REACH geeft het actuele dataverbruik weer. Hiermee voorkom je buitenbundel datagebruik door regelmatig even te controleren.

Dashboard Coligo REACH

Je download de app in de Appstore en de Playstore. Daarnaast worden in de komende tijd steeds meer nieuwe functies aan Coligo REACH toegevoegd. Zo wordt REACH eind 2018 ook gekoppeld aan uw interne telefonie.

Wil je meer weten over de Coligo REACH app, neem dan contact op met Hans Grundemann.