Internet & Wifi oplossingen

Een bedrijf zonder internet is ondenkbaar. Daarom leveren we al onze internetverbindingen inclusief monitoring. 24/7. Bij problemen signaleert ons system dit meestal eerder dan onze klant dit merkt. Dat is nog eens zorgeloos zakendoen!

Vraag offerte aan

VM1 levert de
volgende verbindingen

Wil je een snelle glasvezelverbinding, of zoek je een back-up verbinding als zekerheid? Internet is tegenwoordig onmisbaar, zeker voor bedrijven. Daarom levert VM1 internetverbindingen in alle soorten en snelheden.

Een goede internetverbinding kan worden gebruikt voor het PC netwerk én voor zakelijke telefonie.

Glasvezel, ook op lokale netwerken
Koperverbindingen (xDSL)
Breedband via Ziggo/Vodafone
4G / 5G verbindingen

Onbeperkt
internet met 4G

Als er geen (snelle) internetverbinding beschikbaar is, dan kan VM1 een snelle 4G-verbinding leveren. Compleet met router en (externe) antennes, zodat de maximale snelheid kan worden gehaald. Dit is een zeer goed alternatief voor kantoren waar geen (snelle) vaste verbinding leverbaar is, met een onbeperkte databundel.

Weg met trage wifi

Veel bedrijven hebben last van traag internet door een slecht werkend wifi netwerk. Met de spectrumanalyse apparatuur van VM1 kunnen de problemen hiervan worden ontdekt en verholpen waardoor ook de ‘trage wifi of internet’ wordt verbeterd.

Ons aanbod varieert van een eenvoudig wifi toegangspunt tot complexe wifi netwerken met meerdere toegangspunten. Daarbij wordt in de meeste gevallen een scheiding gemaakt tussen het eigen netwerk en een wifi voor gasten, zodat jouw gasten niet op het bedrijfsnetwerk kunnen komen.

Bereikbaar,
Betrouwbaar, Betaalbaar!

Bereikbaarheid van bedrijven is ons vak.

Vraag offerte aanNeem contact op