Zakelijk Internet & Wifi oplossingen

​Een bedrijf zonder internet is ondenkbaar. Daarom leveren we al onze internetverbindingen inclusief monitoring. 24/7. Bij problemen signaleert ons system dit meestal eerder dan onze klant dit merkt. Dat is nog eens zorgeloos zakendoen!

Wil je een snelle glasvezelverbinding, of zoek je een back-up verbinding als zekerheid? Internet is tegenwoordig onmisbaar, zeker voor bedrijven. Daarom levert VM1 internetverbindingen in alle soorten en snelheden.
Een goede internetverbinding kan worden gebruikt voor het PC netwerk én voor zakelijke telefonie. VM1 levert de volgende verbindingen:

• Glasvezel, ook op lokale netwerken
• Koperverbindingen (xDSL)
• Breedband via Ziggo/Vodafone
• 4G verbindingen

Interesse in zakelijk internet of Wifi?

Bij VM1 ben je verzekerd van de beste kwaliteit en ondersteuning en word je nooit van het kastje naar de muur gestuurd. Je hebt altijd 1 aanspreekpunt en 1 factuur!
Vraag bij VM1 een postcodecheck met passend advies aan.

Onbeperkt internet met 4G

Als er geen (snelle) internetverbinding beschikbaar is, dan kan VM1 een snelle 4G-verbinding leveren. Compleet met router en (externe) antennes, zodat de maximale snelheid kan worden gehaald. Dit is een zeer goed alternatief voor kantoren waar geen (snelle) vaste verbinding leverbaar is, met een onbeperkte databundel.

Weg met trage Wi-Fi

Veel bedrijven hebben last van traag internet door een slecht werkend Wi-Fi netwerk Met de spectrumanalyse apparatuur van Vm1 kunnen de problemen hiervan worden ontdekt en verholpen waardoor ook de ‘trage Wi-Fi of internet’ wordt verbeterd.
Ons aanbod varieert van een eenvoudig Wi-Fi toegangspunt tot complexe Wi-Fi netwerken met meerdere toegangspunten. Daarbij wordt in de meeste gevallen een scheiding gemaakt tussen het eigen netwerk en een Wi-Fi voor gasten, zodat jouw gasten niet op het bedrijfsnetwerk kunnen komen.

DSC06771