Twitter icoon
Banner afbeelding

Nieuws

Telefooncentrale wachtrij presentatie met Coligo QBOARD

Met Coligo QBOARD heb je in één oogslag zicht op de telefooncentrale wachtrij binnen je organisatie. Ideaal om binnen een afdeling op een groot scherm te tonen, zodat je exact weet welke medewerkers zijn aangemeld, in gesprek zijn en hoeveel gesprekken er in de wachtrij hebben plaatsgenomen. Coligo QBOARD is standaard en kosteloos beschikbaar voor elke Hosted v3 en Hosted Mobiel v3 gebruiker. Via qboard.coligo.com kunnen deze gebruikers inloggen met hun standaard inloggegevens en vervolgens Lees meer »

Hosted voice uitgebreid met videovergaderen

Videovergaderen

VM1’s Hosted voice is uitgebreid met videovergaderen. Coligo MEETINGS is een (GRATIS) web-gebaseerde oplossing voor online vergaderingen. Je hoeft geen software te downloaden. Alles werkt via een link. Even inloggen en klaar ben je. En zo makkelijk gebruik je het zelf ook. Deel je kamer met één druk op de knop, en je vergadering kan beginnen.   Wat voegt videovergaderen toe aan Hosted voice? Elke Hosted v3 gebruiker heeft gratis de beschikking over een eigen online Lees meer »

Telefonie met Skype for Business

Skype for Business

Telefoneren met Skype for Business met de buitenwereld is nu mogelijk met Biztalk. Microsoft Skype for Business wordt in steeds meer organisaties toegepast. Het is een uitgebreid en gebruikersvriendelijk universeel communicatie-platform, wat gericht is op de persoon,ijke communicatie. Wil je met Skype for Business echter bellen met de buitenwereld, dan is dat niet mogelijk. Telefonie met Skype for Business BizSkype is een krachtige telefonie-oplossing, gebaseerd op Skype for Business en Office 365 en wordt gehost Lees meer »

Kostenanalyse van de ICT diensten

Het is zinvol als u periodiek een kostenanalyse van de ICT diensten ons laat uitvoeren. Hopelijk bent u al jaren een tevreden klant van VM1. Toch veranderd de techniek onze dienstverlening sneller dan u denkt. Wellicht is er een kostenbesparing te realiseren, of kunnen diensten slimmer worden ingeregeld. Bij VM1 staan de ontwikkelingen niet stil. Tegenwoordig hebben we meerdere mogelijkheden voor het inrichten van vast/mobiel telefonie, internet en WiFi. Daarnaast zijn er meer mogelijkheden voor het activeren Lees meer »

Coligo REACH smartphone app biedt controle en bereikbaarheid

Dashboard Coligo REACH

De Coligo REACH smartphone app biedt controle en bereikbaarheid op vaste en mobiele telefonie. Krijg met REACH maximale controle over je beschikbaarheid voor bellers, contactgroepen of geplande profielen. Wat kun je nog meer met deze app voor IOS en Android? Je voert met de app een aantal slimme en innovatieve functies uit. Het dashboard is de homepage van de app en geeft je een snel overzicht van de belangrijke items. Dit zijn: Doorschakelen en bereikbaarheid Stel voor Lees meer »

Glasvezelactie KPN en Tele2

Actie op zakelijk glasvezel tot 31-12-2017 Tot het einde van dit jaar hebben wij een interessante kortingsactie op zakelijke glasvezelverbindingen van KPN (FttB). De korting kan oplopen tot een paar honderd euro per maand. Met name op de 50/50 Mbit/s en 100/100 Mbit/s geldt een flinke korting. Een glasvezelverbinding biedt een snelle en stabiele internetverbinding, welke perfect met VoIP en de andere online diensten van VM1 of derden kan worden gecombineerd. Mocht u vragen hebben over Lees meer »

UW VOORDELEN OP EEN RIJTJE

  • Behoud van kwaliteit bij overstap.
  • GEEN investering of startkosten.
  • Volledig geautomatiseerd overstapproces.
  • Geschikt voor alle telefooncentrales en lijntypen.
  • Ook bij meer dan één vestiging interessant.
  • Besparen op uw huidige telefoniekosten.
  • Kostenspecificatie op één factuur.
  • Goede basis voor opstap naar VoIP-telefonie.

MEER WETEN?

Vul dan onderstaande uw gegevens in, zodat
wij met u een afspraak kunnen inplannen:

Of bel voor meer informatie: 040 7676 275