Banner afbeelding

Nieuws

Actie breng een nieuwe klant aan bij VM1

Breng een nieuwe klant aan bij VM1 en ontvang een waardebon naar keuze van € 50. Het komt steeds vaker voor, dat een bestaande relatie een nieuwe klant aanbrengt voor diensten van VM1. Omdat wij hier heel blij mee zijn, willen we deze relaties graag belonen met een online Keuze Cadeaukaart ter waarde van € 50,- bij het aanbrengen van een nieuwe klant. Actie voorwaarden De enige voorwaarde is dat de prospect ook daadwerkelijk een Lees meer »

Sneller internet met nieuwe technieken

Met nieuwe technieken kunnen wij steeds sneller internet leveren over bestaande koperverbindingen. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, zetten wij de mogelijkheden in dit artikel voor u op een rijtje. Neemt u contact op met ons kantoor voor vrijblijvende informatie over sneller internet met deze nieuwe technieken. DSL verbinding via koperlijn Vanaf de jonge jaren werd internet via een vaste koperverbinding geleverd. Tot voor kort was de maximale snelheid voor ADSL-techniek 16/1 Mbit/s en voor VDLS Lees meer »

Telefooncentrale wachtrij presentatie met Coligo QBOARD

Met Coligo QBOARD heb je in één oogslag zicht op de telefooncentrale wachtrij binnen je organisatie. Ideaal om binnen een afdeling op een groot scherm te tonen, zodat je exact weet welke medewerkers zijn aangemeld, in gesprek zijn en hoeveel gesprekken er in de wachtrij hebben plaatsgenomen. Coligo QBOARD is standaard en kosteloos beschikbaar voor elke Hosted v3 en Hosted Mobiel v3 gebruiker. Via qboard.coligo.com kunnen deze gebruikers inloggen met hun standaard inloggegevens en vervolgens Lees meer »

Hosted voice uitgebreid met videovergaderen

Videovergaderen

VM1’s Hosted voice is uitgebreid met videovergaderen. Coligo MEETINGS is een (GRATIS) web-gebaseerde oplossing voor online vergaderingen. Je hoeft geen software te downloaden. Alles werkt via een link. Even inloggen en klaar ben je. En zo makkelijk gebruik je het zelf ook. Deel je kamer met één druk op de knop, en je vergadering kan beginnen.   Wat voegt videovergaderen toe aan Hosted voice? Elke Hosted v3 gebruiker heeft gratis de beschikking over een eigen online Lees meer »

Telefonie met Skype for Business

Skype for Business

Telefoneren met Skype for Business met de buitenwereld is nu mogelijk met Biztalk. Microsoft Skype for Business wordt in steeds meer organisaties toegepast. Het is een uitgebreid en gebruikersvriendelijk universeel communicatie-platform, wat gericht is op de persoon,ijke communicatie. Wil je met Skype for Business echter bellen met de buitenwereld, dan is dat niet mogelijk. Telefonie met Skype for Business BizSkype is een krachtige telefonie-oplossing, gebaseerd op Skype for Business en Office 365 en wordt gehost Lees meer »

Kostenanalyse van de ICT diensten

Het is zinvol als u periodiek een kostenanalyse van de ICT diensten ons laat uitvoeren. Hopelijk bent u al jaren een tevreden klant van VM1. Toch veranderd de techniek onze dienstverlening sneller dan u denkt. Wellicht is er een kostenbesparing te realiseren, of kunnen diensten slimmer worden ingeregeld. Bij VM1 staan de ontwikkelingen niet stil. Tegenwoordig hebben we meerdere mogelijkheden voor het inrichten van vast/mobiel telefonie, internet en WiFi. Daarnaast zijn er meer mogelijkheden voor het activeren Lees meer »

UW VOORDELEN OP EEN RIJTJE

  • Behoud van kwaliteit bij overstap.
  • GEEN investering of startkosten.
  • Volledig geautomatiseerd overstapproces.
  • Geschikt voor alle telefooncentrales en lijntypen.
  • Ook bij meer dan één vestiging interessant.
  • Besparen op uw huidige telefoniekosten.
  • Kostenspecificatie op één factuur.
  • Goede basis voor opstap naar VoIP-telefonie.

MEER WETEN?

Vul dan onderstaande uw gegevens in, zodat
wij met u een afspraak kunnen inplannen:

Of bel voor meer informatie:
040 7676 275