Banner afbeelding

Nieuws

Databundel in de zomervakantie

De zomervakantie staat weer voor de deur. Als u naar het buitenland gaat controleert u dan uw instellingen van uw telefoon voor gebruik in het buitenland. Zoals bijvoorbeeld: het wel of niet toestaan van dataroaming nagaan van de internetinstellingen van uw telefoon heeft u de voicemail correct ingesteld? Alhoewel uw databundel tegenwoordig ook in de EU geldt, wordt er in de vakantie meestal meer data gebruikt. Ook wordt de smartphone soms als hotspot gebruikt. Let Lees meer »

VM1 gaat verhuizen…!

Met ingang van 17 juni verhuist VM1 naar een nieuw kantoor. We zitten dan weer wat ruimer in ons jasje. Onze nieuwe stek is helemaal naar onze wens ingericht en geeft ons extra energie om u nog beter van dienst te zijn. Ons nieuwe bezoekadres is vanaf maandag:             Jan Smitzlaan 4g             5611LE  Eindhoven Wilt u zo vriendelijk zijn om onze oude bezoekadres te vervangen door het nieuwe. U Lees meer »

Actie breng een nieuwe klant aan bij VM1

Breng een nieuwe klant aan bij VM1 en ontvang een waardebon naar keuze van € 50. Het komt steeds vaker voor, dat een bestaande relatie een nieuwe klant aanbrengt voor diensten van VM1. Omdat wij hier heel blij mee zijn, willen we deze relaties graag belonen met een online Keuze Cadeaukaart ter waarde van € 50,- bij het aanbrengen van een nieuwe klant. Actie voorwaarden De enige voorwaarde is dat de prospect ook daadwerkelijk een Lees meer »

Sneller internet met nieuwe technieken

Met nieuwe technieken kunnen wij steeds sneller internet leveren over bestaande koperverbindingen. Omdat de ontwikkelingen zo snel gaan, zetten wij de mogelijkheden in dit artikel voor u op een rijtje. Neemt u contact op met ons kantoor voor vrijblijvende informatie over sneller internet met deze nieuwe technieken. DSL verbinding via koperlijn Vanaf de jonge jaren werd internet via een vaste koperverbinding geleverd. Tot voor kort was de maximale snelheid voor ADSL-techniek 16/1 Mbit/s en voor VDLS Lees meer »

Telefooncentrale wachtrij presentatie met Coligo QBOARD

Met Coligo QBOARD heb je in één oogslag zicht op de telefooncentrale wachtrij binnen je organisatie. Ideaal om binnen een afdeling op een groot scherm te tonen, zodat je exact weet welke medewerkers zijn aangemeld, in gesprek zijn en hoeveel gesprekken er in de wachtrij hebben plaatsgenomen. Coligo QBOARD is standaard en kosteloos beschikbaar voor elke Hosted v3 en Hosted Mobiel v3 gebruiker. Via qboard.coligo.com kunnen deze gebruikers inloggen met hun standaard inloggegevens en vervolgens Lees meer »

Hosted voice uitgebreid met videovergaderen

Videovergaderen

VM1’s Hosted voice is uitgebreid met videovergaderen. Coligo MEETINGS is een (GRATIS) web-gebaseerde oplossing voor online vergaderingen. Je hoeft geen software te downloaden. Alles werkt via een link. Even inloggen en klaar ben je. En zo makkelijk gebruik je het zelf ook. Deel je kamer met één druk op de knop, en je vergadering kan beginnen.   Wat voegt videovergaderen toe aan Hosted voice? Elke Hosted v3 gebruiker heeft gratis de beschikking over een eigen online Lees meer »

UW VOORDELEN OP EEN RIJTJE

  • Behoud van kwaliteit bij overstap.
  • GEEN investering of startkosten.
  • Volledig geautomatiseerd overstapproces.
  • Geschikt voor alle telefooncentrales en lijntypen.
  • Ook bij meer dan één vestiging interessant.
  • Besparen op uw huidige telefoniekosten.
  • Kostenspecificatie op één factuur.
  • Goede basis voor opstap naar VoIP-telefonie.

MEER WETEN?

Vul dan onderstaande uw gegevens in, zodat
wij met u een afspraak kunnen inplannen:

Of bel voor meer informatie:
040 7676 275