Asset 9

Een Windows werkplek in de cloud voor vast bedrag per maand

De VM1 Online werkplek biedt een Windows-werkplek in de Cloud. Hiermee kun je overal waar je maar wilt samenwerken met je collega’s. Plaats-onafhankelijk werken. Er is geen investering in een eigen server nodig. De kosten voor ondersteuning zijn ook inbegrepen. Zelfs de migratie van de bestaande Windows-omgeving is inbegrepen.

En dat alles tegen een zeer laag en vast bedrag per maand. Vanaf € 62,50 all-in per maand heeft u al een Online Werkplek van VM1.

Asset 20

Naar keuze kan Office 365 en een mailbox worden toegevoegd. Ook nemen we uiteraard eigen toepassingen over. 

Asset 1

Gooi je oude PC niet weg!

Je oude PC kan prima worden hergebruikt in combinatie met de Online Werkplek. Voor een fractie van de prijs voor een nieuwe PC zet VM1 er een nieuw en zeer snel Operating Systeem op, waardoor wij deze op afstand kunnen beheren en configureren. Door het scherm over te nemen, kunnen onze supportmedewerkers je perfect ondersteunen.

Asset 2

Uitbreiden met telefonie

De Online Werkplek kan worden uitgebreid met vaste telefonie van VM1. In de werkplek wordt in dat geval een softphone opgenomen. In combinatie met een Bluetooth headset, kun je bellen en gebeld worden met het vaste nummer van de zaak. Ook een mobiele telefoon kan worden toegevoegd. Op deze manier kan echt overal worden gewerkt alsof je op kantoor zit. 

Asset 8
Asset 3

Digitaal vergaderen en overleg

Het telefonie-abonnement is inclusief gratis videobellen. Hiermee kun je met maximaal 5 deelnemers videobellen en je scherm delen. Optioneel is dit tot 25 gebruikers uit te breiden. Daarnaast bieden sommige Office 365 licenties met Teams ook deze mogelijkheden.

Asset 15

Standaard back-ups

Van de hele werkplek wordt continue een back-up gemaakt. Er gaan op deze manier geen gegevens verloren. Binnen Office 365 wordt ook continue een back-up gemaakt. En als je helemaal 100% bescherming wilt, dan kun je de VM1 Cloud Back-up dienst nog toevoegen. Hiermee kan tot op elk onderdeel een herstel van gegevens worden gedaan.

Online Werkplek is tot 1/3e goedkoper dan een eigen server en is flexibeler

SmartDC in Rotterdam

De Online Werkplek draait in een eersteklas datacenter in Rotterdam. Alles is dubbel uitgevoerd, van stroomvoorziening en internetverbindingen tot aan opslag. En mocht heel het datacenter uitvallen, dan is er een uitwijk naar een gespiegeld datacenter. Alle apparatuur wordt 24/7 in de gaten gehouden. De beschikbaarheid van de werkplek is daarom heel hoog. Op aanvraag is een continuïteits-document beschikbaar. 

Asset 7

Interesse in online werkplek?

Asset 6