Ons verhaal

VM1 is eind 2011 opgericht door Hans Gründemann.

De naam VM1 staat voor Vast en Mobiel in Één: ons was bij de oprichting al duidelijk waar de toekomst van zakelijke telefonie naartoe zou gaan.

Achtergrond in IT

Met een achtergrond in informatietechnologie, wilden wij betaalbare telefonie en internet bieden aan het (klein) MKB en de zorg.

Duidelijkheid

Het “uurtje-factuurtje” concept wat in die tijd gebruikelijk was in de ICT, moest op de schop. Wij wilden onze klanten tegen een vast bedrag per maand en zonder onverwachte kosten achteraf, kunnen helpen.

Onmisbaar

Omdat telefonie en internet onmisbaar zijn, moest de geleverde dienst een heel hoog beschikbaarheidsniveau hebben.
De tijd was rijp hiervoor en zo zijn wij begonnen.

Toekomst

Anno nu is VM1 een zeer gezond bedrijf, dat diversen doelgroepen volledig ontzorgt op het vlak van bereikbaarheid, internet en diversen kantoorautomatiseringsdiensten.

Maakt het duidelijk

VM1 maakt zakelijke telefonie oplossingen eenvoudig. Gebruiksvriendelijk en inzichtelijk

4

Onze visie, jouw toekomst

tekst over onze visie en de toekomst voor onze partners.

t48_front

VM1 is de aanbieder van uitgekiende kwaliteitsoplossingen op het gebied van Voice over IP voor het MKB, overheid, stichtingen en verenigingen. Ons state-of-the art VoIP platform stelt ons in staat op maat gesneden telefonie-oplossingen voor onze klanten te realiseren. Op deze manier gaan onze opdrachtgevers een telecom-overeenkomst aan die past bij de mobiele eisen en wensen van iedere bedrijfstak of organisatiestructuur. En dat tegen een zo gunstig mogelijk tarief.

KWALITEIT EN BETROKKENHEID MET OPLOSSINGEN OP MAAT

Voor u als ondernemer is kostenbeheersing of kostenbesparing een nooit aflatende bron van aandacht en zorg. Het realiseren ervan vraagt om maatwerk in producten en diensten. Dat is precies van wat u van VM1 kunt verwachten, tot groot genoegen van een snel groeiend aantal tevreden opdrachtgevers.

VM1 is uw vaste gesprekspartner die u kunt bellen of mailen, maar ook kunt vragen om langs te komen voor een oplossing, een advies of een vrijblijvende offerte. Naast hoge kwaliteit en snelle service biedt VM1 u een persoonlijke benadering met uw eigen accountmanager. Wij hebben een betrokken servicedesk met een gezicht. Onze accountmanagers komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen. We zetten uw situatie op een rijtje om samen met u, de beste telefonie-oplossing voor uw situatie te bepalen en te realiseren.

Hans Gründemann
Directeur
Gelooft dat het bieden van fullservice en support de belangrijkste factor voor succes in de MKB-markt is. Vliegende keep voor techniek en commercie.
Cor van de Vorst
Project Engineer
Technisch verantwoordelijk voor de intake, planning, uitvoering en oplevering van Telecom gerelateerde projecten.
Pascal Gordebeke
ICT Engineer
Als ICT Engineer bij VM1 verzorg ik de eerste en tweede lijns technische ondersteuning op gebied van VoIP, netwerk en andere cloud diensten.
Yolanda
Administratie
Administratieve steun en toeverlaat die voor een correcte afhandeling en registratie van alle financiële aspecten zorgt.