Twitter icoon
Banner afbeelding

Cases

ZZP-ER

Bereikbaarheid en een professionele uitstraling: de twee grootste pluspunten voor een ZZP-er, de doorslaggevende voordelen van VM1 Hosted Mobile.

Bereikbaar met VM1 Hosted Mobile
Uw bereikbaarheid als ZZP-er hangt sterk af van de situatie en het moment van de dag. Op een klus waar u liever niet wordt gestoord? Dan kan het gesprek (automatisch) naar het thuisfront worden geleid, of naar de voicemail-naar-email. Tegelijkertijd blijft u wél bereikbaar voor VIP-personen, zoals uw echtgenoot of die ene belangrijke klant. Want die kunt u wel laten doorkomen op uw mobiel.

Geen verloren contactmomenten meer
Bovendien heeft u op uw thuiskantoor ook een (of meer) vaste telefoon(s) staan, die samen met uw mobiele telefoon op de centrale op internet is gekoppeld. Deze vormen samen een geheel. Zo gaan er nooit meer belangrijke contactmomenten verloren.

Vast nummer geeft professionele uitstraling
Naast twee 06-nummers kunnen wij ook een vast, geografisch nummer op een simkaart programmeren. Dus een 040-nummer, een 020-nummer of wat voor nummer u maar wilt. Hiermee is uw bedrijf onder het vaste nummer bereikbaar, zonder dat de beller in de gaten heeft dat u onderweg bent. Daardoor krijgt uw bedrijf automatisch de professionele uitstraling waar u naar streeft. Nog een voordeel: u krijgt een leverancier, een servicepunt en een factuur. Overzichtelijk, inzichtelijk en controleerbaar. Vast en mobiel in één doet zijn naam eer aan.

MKB

De toegevoegde waarde van VM1-telefonie-oplossingen voor het MKB.

De klanten van VM1 hebben hun traditionele telefonie overgezet naar onze online telefooncentrale. Daarmee realiseren zij allereerst een aanzienlijke kostenbesparing op hun telefonie. Maar belangrijker dan dat: de bereikbaarheid van het bedrijf en de medewerkers gaat met sprongen vooruit. Er gaan geen contacten meer verloren, de organisatie betaalt het reële telefonieverbruik en pieken worden moeiteloos opgevangen.

Vast en mobiel in één

Vaste en mobiele GSM telefoons worden geïntegreerd, zodat er geen verschil meer is in functionaliteit. Net als bij gebruikers van een vaste telefoon heeft u inzicht in de aanwezigheid van mobiele gebruikers. Als de verkoper in een verkoopgesprek zit, gaan de telefoontjes direct naar de afdeling. Op die manier wordt uw klant altijd te woord wordt gestaan. Daarnaast biedt de VM1 Hosted centrale uiteraard alle geavanceerde mogelijkheden om aan de hoge eisen van een moderne organisatie te voldoen.

Grip op uw vaste en mobiele telefonie

Tenslotte krijgt u één factuur, één leverancier en één servicepunt. Dit biedt u overzicht en dus een betere grip op uw vaste en mobiele telefonie. U heeft nog maar te maken met één