Managed Unified Communications via Webphone Standaard

Per direct wordt de VM1 Hosted dienst uitgebreid met een web-gebaseerde Unified Communications oplossing. De basis wordt gevormd door de Webphone Standard. Hiermee kan men bellen en gebeld worden via de web browser. Dit biedt lokatie-onafhankelijke bereikbaarheid, waar ter wereld de gebruiker zich ook bevindt. Hiermee hebben gebruikers de vrijheid om te kiezen een gesprek te voeren via een vaste telefoon, de GSM of de PC. De eigen beschikbaarheid kan worden ingesteld en van alle collega’s kan de beschikbaarheid worden ingezien.
Ook kan 1-op-1 worden gecommuniceerd via audio, video, chat en scherm delen.

Toepassingen zijn o.a.:

Webphone Stardard wordt gratis geleverd bij ieder VM1 Hosted abonnement.

Samenwerken via Webphone Advanced

Als uitbreiding op de Webphone Standard kan met de Advanced module worden samengwerkt in groepen. Alle samenwerkingshulpmiddelen in 1 pakket, zoals o.a. audio & video gesprekken, presentaties incl. scherm delem, groeps chat, vergaderen, bestanden delen, enzovoort.

Toepassingen:

Graag laten wij u in een demonstratie alle mogelijkheden voor samenwerking zien.

Receptie bedienpost in de browser

De dienst Call Manager verrijkt managed unified communications met een volwaardige bedienpost voor de telefoniste en/of receptioniste. In 1 oogopslag ziet u welke collega’s binnen uw bedrijf zijn aangemeld, welke gesprekken er worden gevoerd en wie er in een wachtrij staan. Met de Call Manager plaatst en parkeert u gesprekken in een wachtrij en schakelt en wisselt u gesprekken.

Toepassing:

Graag laten wij u in een demonstratie alle mogelijkheden vvan de Call Manager bedienpost zien.