De unieke voordelen van voice over IP van VM1 zijn legio

Telefonische bereikbaarheid van bedrijf en personen

Iedereen kent het probleem: bereikbaarheid. U wilt wilt een vraag aan uw leverancier stellen en belt het mobiele nummer van de verkoper, helaas voicemail. Deze spreekt u niet in, want waarschijnlijk wordt uw bericht toch niet uitgeluisterd. Zou het eigenlijk niet veel beter zijn als uw gesprek automatisch wordt doorgezet naar de binnendienst? Naar iemand die u direct te woord staat en meteen verder helpt? Of dat uw voicemail als geluidsbestand in de email van de verkoper of afdeling terecht komt? Met VM1 is iedereen altijd op hetzelfde nummer bereikbaar. Onafhankelijk van zijn werkplek, zowel op vaste als op mobiele telefoons. Gemiste contacten behoren daarmee definitief tot het verleden.

Zichtbare aanwezigheid

Vaak hebben u en uw collega’s geen idee of een medewerker die buitenshuis werkt, aanwezig is en kan worden gestoord. Als u dat al niet weet, dat voor een klant helemaal de vraag. Kostbare tijd en contacten gaan op die manier verloren. Met VM1 Hosted Mobile heeft u visueel inzicht in de aanwezigheid van een collega. En als deze niet gestoord mag worden? Dan zet de VM1-centrale de inkomende gesprekken automatisch door naar de juiste persoon of afdeling. Tegelijkertijd is hij/of zij wel bereikbaar voor de secretaresse of andere VIP’s.

Zicht op telefoniekosten

De meeste bedrijven hebben voor telefonie en internet verschillende leveranciers die u meerdere facturen sturen: Één voor de vaste telefonie en één voor mobiele telefoons. Eventueel nog één voor uw centrale nog één voor het internet. Van VM1 krijgt u een overzichtelijke factuur. Alle diensten zijn netjes gerangschikt en per vestiging of afdeling ingedeeld. Zo houdt u overzicht over alle betalingen en uw totale kosten. Heeft u toch nog vragen? Dan kunt u terecht bij een leverancier: VM1.

Controle over al het belverkeer, vast en mobile

Het gebruik van zakelijke mobiele telefoons kunt u nu alleen achteraf controleren. Als u daar uw kostbare tijd al aan wilt besteden. Want daarvoor moet u lange en gedetailleerde facturen uitpluizen. Voor iedere mobiele telefoon binnen uw bedrijf, welteverstaan. Bij VM1 Hosted Mobile loopt al het belverkeer via de centrale op internet. In de centrale kunt u vooraf precies instellen hoe het vaste en mobiele verkeer dient te verlopen. Is de medewerker op vakantie in het buitenland? Dan gaan alle telefoontjes eerst naar de afdeling waar ze worden gefilterd. ’s Avonds en in het weekend hoeft er misschien helemaal niet zakelijk te worden getelefoneerd. Maar wel vanaf het prive 06-nummer op hetzelfde toestel. Of is de medewerker alleen bereikbaar voor de directeur? VM1 Hosted Mobile geeft u maximale controle over al het belverkeer van en naar uw medewerkers.

Fleibel meegroeien

De meeste bedrijven weten bij de aanschaf niet precies hoeveel telefoonlijnen en telefoontoestellen ze nodig hebben. Voor de zekerheid wordt daarom in veel gevallen te ruim ingekocht. Nog minder bekend is de capaciteitsbehoefte over een tot drie jaar. Met VM1 Hosted betaalt u wat u verbruikt. Er is nooit meer sprake van overcapaciteit, omdat u exact koopt wat u nodig heeft. Als u dan over een maand tien tijdelijke krachten inleent, regelt u de uitbreiding de dag dat deze in dienst treden. Gaan de inleenkrachten na een half jaar weer weg, dan krimpt uw telefonie met hun vertrek mee.

Kostenneutraal overstappen

Het vernieuwen van uw telefonie kost vaak veel geld. Geld dat u liever gebruikt om liquide te blijven of om aan uw kernactiviteiten besteedt. VM1 biedt een model waarmee het overgrote deel van onze klanten volledig kostenneutraal overstapt. Voor dezelfde maandkosten als u nu aan telefonie spendeert, beschikt u over een compleet nieuw telefoniesysteem. Een volledig up-to-date systeem met de nieuwste snufjes en mogelijkheden. En dat zonder ook maar een euro te investeren.

Werkt altijd

Met VM1 Hosted bespaart u niet alleen op uw kosten, u hoeft zich nauwelijks meer met uw telefonie bezig te houden. Onze technisch specialisten waken 24 uur per dag, 7 dagen per week over uw telefonie. Mocht er een storing optreden, dan worden alle diensten volautomatisch naar een andere, beveiligde locatie overgezet. Een handeling waar u noch uw klanten iets van merken.

Partnerschap

Wie kent ze niet. De eindeloze keuzemenu’s waar je je doorheen moet worstelen om bij een telecom-aanbieder iemand te pakken te krijgen. En als dat eindelijk lukt, is het nog maar de vraag of die een pasklaar antwoord heeft. En dan vergeten we voor het gemak de wachttijden en belkosten die hiermee gepaard gaan. Bij VM1 gaat dat anders. Om te beginnen werken wij niet met keuzemenu’s, maar met korte, directe lijnen naar gekwalificeerde medewerkers. Niet alleen zijn deze adviseurs snel en eenvoudig bereikbaar, zij zullen alles in het werk stellen om u te helpen met uw vraag. Als betrouwbare partner begrijpt VM1 hoe belangrijk telefonie voor een organisatie is en handelt daar ook naar.