VM1 is trots te kunnen melden dat zij voor de 2e keer is genomineerd voor de Voiceworks Partner Awards. Tijdens een feestelijke avond, waar Voiceworks de successen viert met zijn resellers, vindt de uitreiking plaats van de prestigieuze awards waarmee de resellers die uitzonderlijke successen hebben geboekt in het zonnetje worden gezet.

VM1 is genomineerd in de categorie Mobile Award. Voiceworks selecteerde de genomineerden op basis van de groei, innovatiekracht en aanvullende prestaties van zijn partners over het jaar 2015.

Koen van Geffen, CEO van Voiceworks: “Elk jaar zien we dat partners steeds weer nieuwe successen behalen, ieder in hun eigen vakgebied en met hun eigen expertise. Op deze manier bouwen zij hun eigen business uit, maar natuurlijk ook de business van Voiceworks. Wij zijn als leverancier trots op de mooie prestaties van onze partners. Het is goed om daar tijdens deze Partner Awards bij stil te staan en daarom wil ik in het bijzonder VM1 hier dan ook graag voor bedanken.

In 2014 was VM1 winnaar van de Voiceworks Hardware Award. De bekendmaking van de winnaars vindt plaats tijdens de Voiceworks Partner Award 2016  op 21 januari in Het Van der Valk Hotel in Almere.