Op zondag 19 oktober is VM1 te zien geweest in RTL Ondernemerszaken. Het thema van de uitzending was ICT en Techniek. RTL Ondernemerszaken is een programma voor en door ondernemers. Elke week gaat presentatrice – econome Pauline de Wilde aan de hand van een relevant thema het Nederlandse bedrijfsleven in. Vanuit interviews met onafhankelijke specialisten en visies van toonaangevende bedrijven komen we achter de trends van het moment, wie de spelers zijn en waar de kansen liggen.

De bijdrage van VM1 gaat over integratie van vaste en mobiele telefonie. Ook wordt ingegaan op onderwerpen als privacy en werken in de cloud.

Het filmpje kan hier worden bekeken: http://youtu.be/BGAZJLi6aUg

 

VM1, wat staat voor Vast-en-Mobiel-in-1, levert slimme vaste en mobiele  telefonie voor het MKB. Het zeer moderne VoIP platform stelt VM1 in  staat op maat gesneden telefonie-oplossingen voor haar klanten te  realiseren. En dat tegen een zo gunstig mogelijk tarief met de hoogst  mogelijke persoonlijke service. Kostenbesparende telefonie met flexibele contracten. VM1 ont-zorgt haar klanten en maakt telefonie weer  -gemakkelijk en leuk. En overzichtelijk met 1 factuur en 1 aanspreekpunt voor vaste en mobiele telefonie, internet, Alarm-over-IP, PIN, fax,  enz.