Voordelen VoIP met VM1 Hosted

  • Bereikbaar, betaalbaar en betrouwbaar
  • Overal en optimaal bereikbaar
  • Kostenneutraal overstappen
  • Betaal voor wat u gebruikt
  • Verstevigt uw imago
  • Altijd de nieuwste ultramoderne faciliteiten
  • 24/7 beschikbaarheid van 99,999%
  • Direct beginnen met besparen in combinatie met VM1 Select

Altijd bereikbaar tegen een betaalbare prijs

Optimale bereikbaarheid op de manier zoals u dat wilt. Dat kan met VM1 Hosted. Voor een vaste maandvergoeding per gebruiker kunt u vanaf nu gebruik maken van een hypermoderne VoIP-telefooncentrale met de allernieuwste en meest geavanceerde faciliteiten. Zonder investering in een eigen centrale. Deze staat namelijk op internet. Bovendien heeft u geen omkijken naar aanleg en onderhoud omdat de centrale gesitueerd is op een goed beveiligde locatie buiten uw bedrijf. VM1 biedt u dit innovatieve telecomconcept aan onder de naam VM1 Hosted.

Werken vanuit iedere plek

VM1 Hosted is extra aantrekkelijk als u veel werkt met telewerkers of als uw medewerkers vanuit verschillende locaties actief zijn. Waar zij zich ook bevinden, uw medewerkers zijn altijd op hetzelfde interne nummer bereikbaar.

Vestigingen verbinden

VM1 Hosted koppelt vestigingen ingenieus aan elkaar. Zo ontstaat er een telefonienetwerk waarbinnen alle onderlinge gesprekken als intern verkeer gelden en daarmee gratis zijn. Op jaarbasis levert u dit een meer dan interessante besparing op. Bovendien hoeft u de afzonderlijke vestigingen niet van telefooncentrales te voorzien. Alle locaties bellen via dezelfde externe telefooncentrale.

Nooit meer teveel betalen

De netwerkcapaciteit waar wij gebruik van maken is schaalbaar. Dat wil zeggen dat wij u snel extra capaciteit kunnen bieden als u deze nodig heeft. Op tijdelijke basis of permanent. Dankzij de flexibiliteit van het netwerk hoeft u dus nooit reservecapaciteit af te nemen. Met andere woorden: u betaalt alleen wat u afneemt met de zekerheid dat u snel kunt uitbreiden als het moet. Als dat geen flexibiliteit in optima forma is…

Nieuwste mogelijkheden

Als gebruiker van VM1 Hosted beschikt u altijd over de nieuwste telecom- en ICT-faciliteiten. Want ons platform wordt voortdurend vernieuwd. Vergelijkt u dat eens met de situatie waarin u zelf in een nieuwe telefooncentrale moet investeren. Met de razendsnelle ontwikkelingen van de moderne techniek loopt u dan al snel achter de feiten aan. Met VM1 Hosted bent u altijd zeker van optimale bereikbaarheid. En dat heeft een bijzonder positieve weerslag op het imago van uw bedrijf.

Kostenneutraal overstappen en besparen

Na de overstap op VM1 Hosted kunt u uw analoge en/of ISDN-lijnen opheffen en bestaande abonnementen opzeggen. Dat levert u al snel een besparing op van 30% tot 40%. Bovendien profiteert van de scherpe VM1 Connect-tarieven voor het bellen naar vaste nummers in binnen- en buitenland. En: al uw medewerkers bellen onderling gratis! Ook als uw organisatie meerdere vestigingen heeft. Telt u al deze voordelen bij elkaar op, dan levert een overstap u dus een maximale besparing op tegen minimale kosten of moeite.

Inruilen en inhuren

Uw telefooncentrale en telefoons ruilen wij in tegen nieuwe, moderne IP telefoons. Omdat wij met een aantrekkelijke huurconstructie werken, stappen de meeste klanten kostenneutraal naar ons platform over. Met een aanzienlijk verbeterde bereikbaarheid!

24/7 beschikbaarheid van 99,99%

VM1 Hosted onderscheidt zich in een groot aantal opzichten van andere producten. Met name op het gebied van betrouwbaarheid blinkt deze innovatieve telecomoplossing uit. Dat stelt VM1 Hosted in staat u een beschikbaarheid van 99,999% te bieden. De telefooncentrales waar wij gebruik van maken, bevinden zich op een maximaal beveiligde externe locatie. Het VoIP-platform is zelfs over vier verschillende datacenters verdeeld die onderling uitwisselbaar zijn. Een team van technisch specialisten waakt 24/7 over uw de telefoniediensten, waarmee de hoogste bedrijfszekerheid gegarandeerd is.

Start vandaag met besparen

Met VM1 Select nemen wij vanaf dag een de kosten van de beltikken over. Met VM1 Select als voorloper van VM1 Connect en/of Hosted kunt u direct starten met besparen. Samen met u stellen wij een migratieplan op om de vestigingen vervolgens gefaseerd over te zetten naar een combinatie van VM1 Connect en/of Hosted.

DSC06819