Zakelijke telefonie in Zuid Nederland

Optimale bereikbaarheid op de manier zoals jij dat wilt. Dat kan met zakelijke telefonie van VM1.

Zakelijke vaste telefonie zonder zorgen

 

Met de zakelijke vaste telefonie van VM1 bent u altijd bereikbaar tegen een redelijke prijs. Dat kan met een telefooncentrale in de cloud, maar ook met een eigen telefooncentrale in huis. Daarnaast is er een keuze uit telefoontoestellen:

• Vaste bureautoestel, van heel eenvoudig tot uitgebreid receptietoestel
• Draadloze handsets
• Softphone in de laptop of werkplek
• GSM telefoon

VM1 wijst je de weg en ontzorgt in deze moeilijke materie. Van jou horen we graag wat de bereikbaarheidseisen zijn en dan geeft VM1 passend advies en zorgt voor de complete implementatie.
Voor een vaste maandvergoeding per gebruiker kunt je gebruik maken van een hypermoderne VoIP-telefooncentrale in de cloud. Ook een VoIP telefooncentrale in huis is mogelijk.
Beide oplossingen bieden de allernieuwste en meest geavanceerde faciliteiten. Bovendien heb je geen omkijken naar aanleg en onderhoud, omdat VM1 dit verzorgt. VM1 biedt je dit innovatieve telecomconcept aan onder de naam VM1 Hosted en Vm1 Connect.

 

Zakelijke mobiele telefonie

Met zakelijke mobiele telefonie van VM1 bent je altijd en overal bereikbaar op uw GSM. Je kunt uitbellen en gebeld worden met het vaste nummer van de zaak, doorverbinden en alles wat je ook met een vast bureautoestel kan.

Elk zakelijk mobiel telefonie abonnement biedt standaard veel instel-mogelijkheden en wordt geleverd met een app. Met die app kunt je je bereikbaarheid optimaal inregelen en ook je voicemails beheren.
Zakelijke mobiele telefonie kan worden gecombineerd met zakelijke vaste telefonie.

DSC06834