Een 073-nummer van de zakelijke provider voor Den Dungen

De zakelijke provider VM1 levert in Den Dungen de diensten

  • Vaste en mobiele telefonie met 073-nummer
  • Snelle internetverbindingen
  • Windows werkplek in de cloud

Internet in Den Dungen

VM1 levert in Den Dungen internetverbindingen op glasvezel, coax en koper. In deze regio hebben wij reeds vele bedrijven aangesloten op de netwerken van Midden-Brabantglas, KPN, Voiceworks, Tele2, Eurofiber, Ziggo Vodafone, TriNed e.a..

Benieuwd welke internetverbindingen op jouw adres beschikbaar zijn? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Een 073-nummer voor Den Dungen?

Bij VM1 kun je een eigen 073-nummer aanvragen. Je hoeft hiervoor niet in Den Dungen gevestigd te zijn. Heb je (al) een 073-nummer? Dan kunnen we het toevoegen aan je telefooncentrale, doorschakelen naar je mobiele telefoonnummer of naar een ander vast telefoonnummer. Als zakelijke provider voor Den Dungen zorgt VM1 ervoor dat je overal bereikbaar bent met je 073-nummer.

Vast-Mobiel nummer selecteren

Kies met welk nummer je uitbelt

Het 073-nummer geldt in de plaatsen:

‘s-Hertogenbosch, Empel, Rosmalen, Vlijmen, Nieuwkuijk, Haarsteeg, Berlicum, Vught, Sint-Michielsgestel, Den Dungen, Gemonde, Hedel, Ammerzoden, Well, Vinkel, Geffen, Nuland, Schijndel, Hintham

Landelijk telefoonnummer of een 073-nummer?

Landelijke nummers zijn 085- en 088-nummers. Dus bied je jouw diensten landelijk aan? Kies dan voor een landelijk nummer. Maar doe je regionaal zaken? Dan is een lokaal 073-nummer misschien beter. Voor de prijs hoef je niet te laten. Telefoonnummers bij VM1 zijn heel goedkoop. En met een 10-nummerblok krijg je altijd wel een mooi nieuw telefoonnummer.

Vaste telefoniekosten inclusief Onbeperkt Bellen naar Nederland en de EU/de wereld

Met zakelijke telefonie van VM1 betaal je een vast bedrag per gebruiker per maand. Hiermee krijg je een aansluiting op de online telefooncentrale in de cloud. Maar ook alle ondersteuning is inbegrepen. En indien gewenst zelfs een belbundel voor Onbeperkt Bellen naar nummers in Nederland en de EU/de wereld.

De maandkosten zijn hiermee duidelijk en je betaalt nooit te veel.

Zakelijke telefonie heb je al vanaf € 8,00 per maand.

Ook een eigen 073-nummer?

Liever direct contact bel: 073-2008131​