Een 040-nummer van de zakelijke provider voor Veldhoven

De zakelijke provider VM1 levert in Veldhoven de diensten

  • Vaste en mobiele telefonie met 040-nummer
  • Snelle internetverbindingen
  • Windows werkplek in de cloud

Internet in Veldhoven

VM1 levert in Veldhoven internetverbindingen op glasvezel, coax en koper. In deze regio hebben wij reeds vele bedrijven aangesloten op de netwerken van Midden-Brabantglas, KPN, Voiceworks, Ziggo Vodafone, Tele2, Eurofiber, TriNed e.a..

Benieuwd welke internetverbindingen op jouw adres beschikbaar zijn? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Een 040-nummer voor Veldhoven?

Bij VM1 kun je een eigen 040-nummer aanvragen. Je hoeft hiervoor niet in Veldhoven gevestigd te zijn. Heb je (al) een 040-nummer? Dan kunnen we het toevoegen aan je telefooncentrale, doorschakelen naar je mobiele telefoonnummer of naar een ander vast telefoonnummer. Als zakelijke provider voor Veldhoven zorgt VM1 ervoor dat je overal bereikbaar bent met je 040-nummer.

Vast-Mobiel nummer selecteren

Kies met welk nummer je uitbelt

Het 040-nummer geldt in de plaatsen:

Veldhoven, Knegsel, Wintelre, Valkenswaard, Riethoven, Westerhoven, Waalre, Heeze, Leende, Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Sterksel.

Landelijk telefoonnummer of een 040-nummer?

Landelijke nummers zijn 085- en 088-nummers. Dus bied je jouw diensten landelijk aan? Kies dan voor een landelijk nummer. Maar doe je regionaal zaken? Dan is een lokaal 040-nummer misschien beter. Voor de prijs hoef je niet te laten. Telefoonnummers bij VM1 zijn heel goedkoop. En met een 10-nummerblok krijg je altijd wel een mooi nieuw telefoonnummer.

Vaste telefoniekosten inclusief Onbeperkt Bellen naar Nederland en de EU/de wereld

Met zakelijke telefonie van VM1 betaal je een vast bedrag per gebruiker per maand. Hiermee krijg je een aansluiting op de online telefooncentrale in de cloud. Maar ook alle ondersteuning is inbegrepen. En indien gewenst zelfs een belbundel voor Onbeperkt Bellen naar nummers in Nederland en de EU/de wereld.

De maandkosten zijn hiermee duidelijk en je betaalt nooit te veel.

Zakelijke telefonie heb je al vanaf € 8,00 per maand.

Ook een eigen 040-nummer?

Liever direct contact bel: 040-7676275