Zakelijke telefonie in Zuid Nederland

Optimale bereikbaarheid op de manier zoals jij dat wilt. Dat kan met zakelijke telefonie van VM1.

Vaste telefonie met nummerbehoud

Met de zakelijke vaste telefonie van VM1 bent u altijd bereikbaar tegen een redelijke prijs. Dat kan met een telefooncentrale in de cloud, maar ook met een eigen VoIP telefooncentrale in huis. Daarnaast is er een keuze uit telefoontoestellen:

Interesse in zakelijke telefonie?

VM1 wijst je de weg en ontzorgt in deze moeilijke materie. Van jou horen we graag wat de bereikbaarheidseisen zijn en dan geeft VM1 passend advies en zorgt voor de complete implementatie.

Vast maandbedrag zonder verassingen

Voor een vaste maandvergoeding per gebruiker kunt je gebruik maken van een hypermoderne VoIP-telefooncentrale in de cloud. Ook een VoIP telefooncentrale in huis is mogelijk. Beide oplossingen bieden de allernieuwste en meest geavanceerde faciliteiten. Bovendien heb je geen omkijken naar aanleg en onderhoud, omdat VM1 dit verzorgt. VM1 biedt je dit innovatieve telecomconcept aan onder de naam VM1 Hosted en Vm1 Connect.

Stap in de toekomst

Met zakelijke telefonie van VM1 bent je altijd en overal bereikbaar. Op kantoor, onderweg of thuis. Je kunt uitbellen en gebeld worden met het vaste nummer van de zaak, doorverbinden en alles wat je ook met een vast bureautoestel kan. Waarbij je de centrale kinderlijk eenvoudig bediend.

Of koppel je zakelijke vaste telefonie aan je CRM-pakket. Je kunt ook de Online Windows werkplek combineren. Integreer zakelijke vaste telefonie met Microsoft Skype4Business en Teams. Ook kun je zakelijke mobiele telefonie combineren met zakelijke vaste telefonie. De mogeljkheden zijn eindeloos.

VM1 maakt alles simpel en neemt u aan de hand richting de toekomst.

DSC06819